За нас

За нас

U-POL е световен лидер в областта на производството на материали за ремонт на каросерии, включително пълнители, грундове, лакове, аерозоли и други подобни материали.

U-POL е представена в повече от 100 страни. Ние предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, които отговарят на най-новите изисквания. Нашият почти 70-годишен опит на пазара, съчетан с постоянни инвестиции в производствени мощности и иновации, гарантира, че U-POL ще стане надежден партньор за вас, отговарящ на най-високите световни стандарти.

Защитно покритие с повишена здравина RAPTOR е силно уретаново покритие, което осигурява надеждна защита на повърхността при най-трудни условия.

RAPTOR издържа на най-суровите климатични условия, предпазва от ултравиолетово лъчение, предотвратява изгарянето на цветовете дори след няколко години излагане на слънце. RAPTOR има водоотблъскващи свойства и предпазва от корозия, което го прави незаменима за повърхности, които са потопени във вода, включително солена вода.

RAPTOR е универсален и подходящ за почти всяко приложение. Прилага се с пистолет, валяк или четка. RAPTOR е устойчив на надраскване и оцветяване и е лесен за почистване. Благодарение на своята гъвкава структура, тя не се напуква под въздействието на външни фактори, което го прави идеален за боядисване както на шасито, така и на каросерията на оффроуд автомобили, АТВ-та, лодки и всякакъв вид транспортна техника.

RAPTOR предпазва и двете повърхности, които са подложени на тежки тестове в индустриални условия, и малки повърхности, използвани ежедневно. За разлика от повечето други покрития, RAPTOR може лесно да се възстанови. Покритието RAPTOR е издръжливо, приятно на външен вид и издръжливо.