Защо да изберете боята RAPTOR

Защо да изберете боята RAPTOR?

Боята RAPTOR е черно/оцветяемо защитно покритие с повишена здравина!

Боята RAPTOR е силно полиуретаново покритие, което осигурява надеждна защита на повърхността при най-трудни условия, не губи свойства при досег с горива / бензин и дизел/, животинска урина, солена вода и много други.

RAPTOR издържа на най-суровите климатични условия, предпазва от U-V лъчение, предотвратява изгарянето на цветовете дори след няколко години излагане на слънце, предпазва от ръжда и корозия за много по-дълъг период от време сравнен с други подобни продукти! 

RAPTOR е универсален и подходящ за почти всяко приложение. Прилага се с пистолет, валяк или четка. Може да бъде нанесен и върху дърво, бетон и пластмаса.

RAPTOR е устойчив на надраскване и оцветяване. Благодарение на своята гъвкава структура, не се напуква под въздействието на външни фактори, което го прави идеален за боядисване както на шасито, така и на каросерията на оффроуд автомобили, АТВ-та, лодки /може да се добави Antislip добавка при боядисване на палубата на всякакъв вид морски съдове/ и всякакъв вид транспортна техника.

RAPTOR за разлика от всички други покрития може лесно да се възстанови. 

Покритието RAPTOR е приятно на външен вид и супер издръжливо.

Боята RAPTOR се предлага в ЧЕРНО и ОЦВЕТЯЕМО!

На вниманието на клиентите! – На пазара се предлага много стара и фалшива боя с ниско качество за по-ниска цена под името Raptor или подобни имена с различни видове пистолети които нямат нищо общо с всепризнатото качеството и името на нашия продукт! Моля внимавайте какво и от къде купувате! Оригиналът е само при нас!