RAPTOR Защитно покритие с повишена здравина - 1 литър

Всеки комплект съдържа 1 бутилки от 735 мл. боя RAPTOR и 250 мл. втвърдител.

Всеки комплект покрива приблизително 3 м2

За стандартен размер джип тип / Vitara, Jimny / за външно боядисване при 4-6 мм. дюза разходната норма е около 6 – 6.5 л.

При мат изпълнение с дюза 1.5-2.0мм. около 5 – 5.3 л.

Съвместим със стандартни и професионални спрей-пистолети RAPTOR.

Предлага се във вариант – ЧЕРЕН И ОЦВЕТЯЕМ/цената на оцветяемия варира от 8-18 лв. на литър за оцветяване според избраният цвят/

Оцветяването на боята е по система RAL. Моля изберете цветът и го напишете в заявката от ТУК!

Оценете нашия продукт
5/5
Невероятна БОЯ! Боядисах джипа си за лов и вече втора година нямам никакви проблеми с досадните дръскотини и ръжди!
Иван Господинов
Боядисах товарния отсек на пикапа.Ползвам го ежедневно за строителни материали и инструменти - невярвах че тази боя ще издържи - но още се държи все едно е боядисано вчера...Скоро ще боядисам целия пикап! Много благодаря за информацията и упътванията как и какво да направя!
Теодор Златев
Mitsubishi L200
Здр. Занимавам се с реклама и боядисахме билборд на който крата му са в морската вода! Предварително както ми препоръчаха от U-Pol ги грундирахме с техния антикорозионнен грунд и след това с боята Раптор. Вече втори сезон не е мръднало нищо под водата - краката са в супер състояние...нагоре /извън водата/ конструкцията започна да ръждясва където я боядисахме с боя за метал(уж и тя някаква антикорозионна)...Сега ще я боядисвам цялата с Раптор за да се спре с ръждата и проблемите! Благодаря за консултацията!
Галин Калудов