RAPTOR Защитно покритие с повишена здравина 4 л

Големият комплект RAPTOR е стандарт сред специалните защитни покрития където е необходимо наистина повишена здравина и качество.

Всеки комплект съдържа 4 бутилки от 735 мл боя RAPTOR и 1 литър втвърдител.

Всеки комплект покрива приблизително 10-12 м2

За стандартен размер джип тип / Vitara, Jimny / за външно боядисване при 4-6 мм. дюза разходната норма е около 6- 6.5 л.

При мат изпълнение с дюза 1.5-2.0мм. около 5-5.3 л.

Съвместим със стандартни и професионални спрей-пистолети RAPTOR.

Предлага се във вариант – ЧЕРЕН И ОЦВЕТЯЕМ/цената на оцветяемия варира от 8-18 лв. на литър за оцветяване според избраният цвят/

Оцветяването на боята е по система RAL. Моля изберете цветът и го напишете в заявката от ТУК!

Оценете нашият продукт
5/5
Боядисахме цялостно джипа на клиент както и шасито. Лесна работа с боята и страхотно качество! Препоръчвам!
Калин Генов
ПроПейнт Мастър
Боядисахме палубата на риболовното ни корабче с Раптор като добавихме и AntiSlip добавка. Получи си много добре ,здраво и безопастно за нашата работа! Боята е с несравними качества...мъчили сме се с какво ли не през годините,но най после открихме каквото ни трябва!
Ваклин Тодоров
Лодка
I painted my ATV - CFMOTO X800 with Raptor! Unbelievable quality and hardness! Recommended! Greetings from Romania! Thank you - U-Pol Bulgaria!
Gabriel Kataoa
ATV
Фирмата ни се занимава с вътрешен и външен дизайн...Боядисваме с Раптор вече трета година всякакви пластмасови,бетонни,гумени и дървени повърхности. Клиентите ни всеки път остават изумени от качеството и вида на изделията които им предлагаме! Благодарим Ви за доброто партньорство и винаги добрите съвети за вашите продукти!
АртДезПро
Designer
Боядисах платформата на пътната помощ с черен Раптор. Боята засега издържа на високата натовареност с която се използва платформата!Ще поръчам скоро пак още боя да боядисам и шасито!
Станимир Василев
Пътна помощ